HTML

Eladó Pesti lakások

Eladó pesti lakások. Listák eladási árak és területek kerületekre bontva. Partnerünk: ujlakas.info

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Lakások Zuglóban

2010.04.16. 08:46 lakoparkok

A Planet Park Budapest XIV. kerületében, Zuglóban épül.
A környék nagy része zöldövezet. Mind autóval, mind tömegközlekedéssel egyszerűen megközelíthető.
Tömegközlekedéssel: Pl: Örs vezér tértől a 81-es troli 3-om megálló /Szentmihályi út/
A környéken megtalálható az Árkád bevásárlóközpont, Ikea, valamint iskolák, óvodák, játszóterek, orvosi rendelő, gyógyszertár.

A XIV. kerület szívében 2007. szeptemberi költözéssel épülő 13 lakásos liftes társasházban kínálunk jó elosztású újépítésű otthonokat! A beruházás Zugló olyan frekventált környékén valósul meg,mely minden odaköltözőnek kivételesen gyors megközelíthetőséget,és kitűnő infrastruktúrát jelent.Az épület tervezésénél,elsősorban cserekes családok otthonainak kialakításásra gondoltak. A környék megfelelően nyugodt,és jól megközelíthető helyen terül el.

Minden egy helyen, kényelmesen
Ügyfeleink kényelmét mindennél fontosabbnak tartjuk, ezért Értékesítési irodánk szolgáltatásait, valamint a burkolatokat, illetve a konyhabútorokat és -berendezéseket kínáló bemutatótermeket egy helyre szerveztük, ezzel rengeteg időt és energiát megtakarítva, akár fél nap alatt kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb termékeket. Természetesen a burkolatok kiválasztása és a konyha berendezése alapos tájékozódást és tervezést igényel. Szolgáltatásaink központosításakor erre is gondoltunk, így Ön már akkor megtekintheti kínálatunkat, amikor először felkeresi irodánkat.

 

Már elkészült az idősek otthona, megnyíltak a különböző üzletek, melyek a lakók kényelmét szolgálják, és nemsokára megépül a fitness-wellness központ is. Ez utóbbi a lakópark központjában helyezkedik el, mely a szórakozás és az egészséges életmód, a közösségi élet kialakításához nyújt életteret.

Lakások Zuglóban

 

Szólj hozzá!

Címkék: lakás zugló pest eladó ujlakas.info

A bejegyzés trackback címe:

https://eladopestilakasok.blog.hu/api/trackback/id/tr951925603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása